Producent
Pojemność
Materiał dominujący
Dostępność
Cena
-
od
do
Promocje
Naczynia jednorazowe
Naczynia jednorazowe to bardzo szerokie spektrum produktów ułatwiające sprzedaż i serwowanie dań i przekąsek. W tej kategorii znajdziesz m. in. tacki, podkładki, półmiski i talerze w różnych rozmiarach i kształtach, aluminiowe foremki dzięki którym upieczesz i podasz dania z piekarnika, różnego rodzaju miseczki do płynnych potraw a także niewielkie pojemniczki typu "finger food" idealne do degustacji przystawek i przekąsek podczas wydarzeń okolicznościowych.
9,96 zł
netto: 8,10 zł
12,55 zł
netto: 10,20 zł
21,11 zł
netto: 17,16 zł
17,80 zł
netto: 14,47 zł
18,27 zł
netto: 14,85 zł
23,58 zł
netto: 19,17 zł
22,28 zł
netto: 18,11 zł
21,02 zł
netto: 17,09 zł
32,31 zł
netto: 26,27 zł
30,39 zł
netto: 24,71 zł
22,25 zł
netto: 18,09 zł
15,82 zł
netto: 12,86 zł
345,11 zł
netto: 280,58 zł
20,76 zł
netto: 16,88 zł
23,80 zł
netto: 19,35 zł
34,05 zł
netto: 27,68 zł
51,66 zł
netto: 42,00 zł
70,11 zł
netto: 57,00 zł
50,84 zł
netto: 41,33 zł
Odpowiednie wyposażenie lokali gastronomicznych jest absolutnie kluczowe. Pozwala to na pozyskiwanie nowych klientów, dzięki zadbaniu o ich potrzeby oraz wymagania. W naszym sklepie internetowym znajdziesz kompleksowe naczynia jednorazowe, które idealnie sprawdzą się w każdym lokalu serwującym posiłku. Miski i talerze produkowane są w sposób ekologiczny z zachowaniem najwyższego standardu jakości. Dostępne w naszej ofercie naczynia jednorazowe to idealne uzupełnienie wyposażenia każdego lokalu gastronomicznego, a także imprez oraz wydarzeń plenerowych urozmaiconych w pyszne posiłki.
Naczynia do lokali
Komponując naszą ofertę stawiamy przede wszystkim na jakość dostarczanych produktów. Pragniemy, aby nasze naczynia jednorazowe były uniwersalne. W naszej ofercie znajdują się talerze płaskie, głębokie, miski, patery oraz foremki, w których w prosty i szybki sposób można umieścić danie. Wszystkie rozwiązania charakteryzują się dużą wytrzymałością. Ważnym aspektem przygotowanych rozwiązań jest również komfort, z jakim można spożywać podawane w nich posiłki.